Με την εγγραφή σας στο Doitliketakemoney, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον διεθνή νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού, εκτός και αν έχετε ο ίδιος τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του υλικού που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, απαγορεύονται  τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες του Doitliketakemoney δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις  δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες του Doitliketakemoney δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του Doitliketakemoney, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του . Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης του Doitliketakemoney διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το απροσάρμοστο περιεχόμενο, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ του κάθε μέλους.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του Doitliketakemoney, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους ιστότοπους που σχετίζονται με αυτό . Οι ιδιοκτήτες διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς η οποία έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου χρήστη για οποιονδήποτε λόγο. Επιπλέον, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας.

Μετά την εγγραφή σας, κι όταν συνδεθείτε , είστε σε θέση να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δική σας ευθύνη να παρουσιάσετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες σε αυτό.

Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι με κάθε δημοσίευση  καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποβληθείτε  ή να επικοινωνήσουμε με τον Παροχέα σας Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση υπερβολικής παραβίασης αυτής της συμφωνίας.

Το παρόν λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Δήλωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων

Η παρούσα Δήλωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων  έχει δημιουργηθεί με βάση τις αρχές λειτουργίας του Doitliketakemoney και προσδιορίζει τους όρους παροχής υπηρεσιών που διέπουν τη σχέση μας με τους χρήστες και όσους αλληλεπιδρούν με το Doitliketakemoney, καθώς και τις εμπορικές ονομασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Doitliketakemoney. Χρησιμοποιώντας ή αποκτώντας πρόσβαση στις Υπηρεσίες του Doitliketakemoney  συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση και όλες τις αναθεωρημένες εκδόσεις της.

Απόρρητο

Η Πολιτική δεδομένων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για να επικοινωνήσετε και να κοινοποιήσετε περιεχόμενο σε άλλους χρήστες, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας. Προτείνουμε να διαβάσετε και να χρησιμοποιείτε την Πολιτική δεδομένων ώστε να λαμβάνετε τις αποφάσεις σας γνωρίζοντας όλες τις απαραίτητες παραμέτρους.

Κοινοποίηση περιεχομένου και πληροφοριών

Το σύνολο του περιεχομένου και των πληροφοριών που δημοσιεύετε στο Doitliketakemoney σάς ανήκει και μπορείτε να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιείται μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου και εφαρμογών. Επιπλέον:

Για το περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, π.χ. φωτογραφίες και βίντεο (περιεχόμενο ΙΡ), μας εκχωρείτε την παρακάτω ρητή άδεια, μας παρέχετε μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, εκχωρήσιμη και δωρεάν παγκόσμια άδεια χρήσης οποιουδήποτε περιεχομένου IP, το οποίο δημοσιεύετε ή σε σχέση με αυτό (Άδεια χρήσης IP). Η συγκεκριμένη Άδεια χρήσης IP παύει να ισχύει σε περίπτωση που διαγράψετε το περιεχόμενο IP ή το λογαριασμό σας, εκτός αν το εν λόγω περιεχόμενο έχει κοινοποιηθεί σε τρίτους, οι οποίοι δεν το έχουν διαγράψει.

Όταν επιλέγετε τη διαγραφή περιεχομένου IP, το περιεχόμενο διαγράφεται όπως ακριβώς και όταν αδειάζετε τον κάδο ανακύκλωσης ενός υπολογιστή. Ωστόσο, αντιλαμβάνεστε ότι το διαγραμμένο περιεχόμενο ενδέχεται να παραμείνει αποθηκευμένο σε αντίγραφα ασφαλείας για εύλογο χρονικό διάστημα (χωρίς όμως να είναι διαθέσιμο σε τρίτους).

Όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο ή πληροφορίες χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση "Δημόσια", επιτρέπετε σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των προσώπων που δεν διαθέτουν λογαριασμό , την πρόσβαση και τη χρήση των εν λόγω πληροφοριών και το συσχετισμό τους με το πρόσωπό σας (π.χ. το όνομα και τη φωτογραφία του προφίλ σας).

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλια και τις προτάσεις σας , ωστόσο κατανοείτε ότι μπορούμε να αξιοποιούμε αυτά τα σχόλια και τις προτάσεις χωρίς καμία υποχρέωση ανταμοιβής προς εσάς (όπως και εσείς δεν έχετε καμία υποχρέωση να μας τα παρέχετε).

Ασφάλεια

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρούμε το Doitliketakemoney ασφαλές, ωστόσο δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία σχετική εγγύηση. Για να διατηρήσουμε την ασφάλεια του ιστότοπου , χρειαζόμαστε τη συμβολή σας, η οποία περιλαμβάνει την από μέρους σας ανάληψη των εξής δεσμεύσεων:

Δεν θα δημοσιεύετε μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές πληροφορίες (π.χ. σπαμ) .

Δεν θα συλλέγετε περιεχόμενο ή πληροφορίες χρηστών και δεν θα αποκτάτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο πρόσβαση στο Doitliketakemoney, χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα (όπως προγράμματα συλλογής πληροφοριών, ρομπότ, "αράχνες" [spiders ή scrapers]), χωρίς την προηγούμενη άδειά μας.

Δεν θα ανεβάζετε ιούς ή άλλα είδη κακόβουλου κώδικα.

Δεν θα προσπαθείτε να αποσπάσετε τις πληροφορίες σύνδεσης ή πρόσβασης σε λογαριασμό που ανήκει σε τρίτο πρόσωπο.

Δεν θα τρομοκρατείτε, απειλείτε ή παρενοχλείτε κανένα χρήστη.

Δεν θα δημοσιεύετε περιεχόμενο που περιλαμβάνει ρητορική μίσους, απειλητικό ή , υποκινεί τη βία ή και έντονες ή αδικαιολόγητες σκηνές βίας.

Δεν θα χρησιμοποιείτε το Doitliketakemoney για οποιαδήποτε παράνομη, παραπλανητική, κακόβουλη ενέργεια ή διακριτική μεταχείριση.

Δεν θα προβείτε σε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, να υπερφορτώσει ή να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία ή την εμφάνιση του , όπως επιθέσεις που αφορούν άρνηση υπηρεσίας ή παρεμβολές στην απόδοση σελίδων ή σε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του Doitliketakemoney.

Δεν θα διευκολύνετε και δεν θα ενθαρρύνετε οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας Δήλωσης ή των πολιτικών μας.

Δεν θα δημοσιεύετε  πορνογραφικό υλικό άλλων σελίδων .

Δημιουργία και ασφάλεια λογαριασμού

Οι χρήστες  παρέχουν τα αληθινά τους ονόματα και πραγματικά στοιχεία και επιθυμούμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση ως έχει. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε σχετικά με τη δημιουργία και τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας:

Δεν θα παρέχετε ψευδείς προσωπικές πληροφορίες  και δεν θα δημιουργείτε λογαριασμούς για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο εκτός από εσάς χωρίς τη σχετική άδεια.

Δεν θα δημιουργείτε περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς.

Σε περίπτωση που απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, δεν θα δημιουργήσετε άλλο λογαριασμό χωρίς τη σχετική άδεια από εμάς.

Δεν θα χρησιμοποιείτε το Doitliketakemoney εάν είστε κάτω των 18 ετών.

Με την πρόσβαση στην Doitliketakemoney πιστοποιείτε ότι:

Είστε τουλάχιστον 18 ετών ή την ηλικία της πλειοψηφίας σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, της επαρχίας ή της χώρας σας.

Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι τα υλικά που παρουσιάζονται στο Doitliketakemoney ή μπορούν να μεταφορτωθούν από τον Ιστότοπο περιλαμβάνουν ρητές οπτικές, ήχου και / ή κειμενικές απεικονίσεις γυμνού και ρητών σεξουαλικών δραστηριοτήτων. Ότι είστε εξοικειωμένοι με υλικά αυτού του είδους. Ότι δεν προσβάλλεστε από τέτοια υλικά. Και συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας εγγυάστε ότι σκοπεύετε σκόπιμα και εν γνώση σας να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα ρητά σεξουαλικά υλικά για προσωπική σας προβολή.

Θα χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα αποκλειστικά για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς.

Δεν θα κάνετε λήψη, αντιγραφή ή διανομή οποιουδήποτε τμήματος της Ιστοσελίδας για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό. 

Δεν θα τροποποιήσετε, θα διαγράψετε, θα προσθέσετε, θα αλλάξετε ή δεν θα επεξεργαστείτε οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών και οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα τροποποίησης θα είναι άκυρη και μηδενική.

Δεν θα χρησιμοποιείτε το Doitliketakemoney εάν έχετε καταδικαστεί για σεξουαλικό αδίκημα.

Θα φροντίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας να είναι ακριβή και ενημερωμένα.

Δεν θα κοινοποιείτε τον κωδικό πρόσβασής σας (ή το μυστικό σας κλειδί, αν είστε προγραμματιστής), δεν θα επιτρέπετε την πρόσβαση τρίτων στο λογαριασμό σας και δεν θα προβαίνετε σε καμία άλλη ενέργεια που ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Δεν θα μεταβιβάζετε το λογαριασμό σας  σε τρίτους χωρίς να εξασφαλίσετε την απαραίτητη γραπτή άδεια από εμάς.

Αν επιλέξετε ένα όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό για το λογαριασμό ή τη Σελίδα σας που κρίνουμε ότι είναι ακατάλληλο (όπως, για παράδειγμα, αν ένας κάτοχος εμπορικού σήματος υποβάλει παράπονα σχετικά με ένα όνομα χρήστη που δεν σχετίζεται άμεσα με το πραγματικό όνομα του χρήστη), διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να επανακτήσουμε το εν λόγω όνομα χρήστη.

Σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων και περιμένουμε το ίδιο και από εσάς.

Δεν θα δημοσιεύετε περιεχόμενο και δεν θα προβαίνετε σε καμία ενέργεια που προσβάλλει ή παραβιάζει δικαιώματα τρίτων ή παραβιάζει με οποιονδήποτε άλλον τρόπο την ισχύουσα νομοθεσία.

Μπορούμε να καταργήσουμε το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που δημοσιεύετε , αν θεωρούμε ότι παραβιάζουν τους όρους της παρούσας Δήλωσης ή των πολιτικών μας.

Αν καταργήσουμε το περιεχόμενό σας λόγω παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτου και θεωρείτε ότι αυτό δεν ισχύει, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε ένσταση.

Σε περίπτωση επανειλημμένης παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων από μέρους σας, θα κλείσουμε το λογαριασμό σας, αν χρειαστεί.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε δικό μας περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα παρόμοια σήματα που μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση, παρά μόνο εφόσον επιτρέπεται από τις Οδηγίες χρήσης εμπορικών ονομάτων ή έχετε εξασφαλίσει την άδειά μας εγγράφως.

Αν συλλέγετε πληροφορίες από χρήστες, οφείλετε: να εξασφαλίσετε τη συναίνεσή τους, να αποσαφηνίσετε ότι η συλλογή των πληροφοριών γίνεται από εσάς  και να δημοσιεύσετε μια πολιτική περί απορρήτου στην οποία θα εξηγείτε τους σκοπούς της συλλογής και τους τρόπους χρήσης αυτών των πληροφοριών.

Δεν θα δημοσιεύετε έγγραφα ταυτοποίησης ή ευαίσθητα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τρίτους.

Πραγματοποίηση αγορών

Χρηματοδότηση και έξοδα. Όταν κάνετε μια αγορά , συμφωνείτε να δηλώσετε ένα έγκυρο μέσο χρηματοδότησης, προκειμένου να προστίθενται χρήματα στο ηλεκτρονικό σας υπόλοιπο. Αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή χρηματοδότησης, θα μεταφέρουμε το ποσό στον κατασκευαστή που προσφέρει το περιεχόμενο το οποίο θέλετε να αγοράσετε.

Τιμές. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες της συναλλαγής, καθώς η συνολική τιμή μπορεί να περιλαμβάνει φόρους, τέλη και έξοδα αποστολής, που επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Επιπλέον όροι. Πριν ολοκληρώσετε μια συναλλαγή, ενδέχεται να δείτε επιπλέον όρους για τη συγκεκριμένη αγορά (π.χ. όρους αποστολής υλικών αγαθών). Αυτοί οι επιπλέον όροι θα διέπουν επίσης τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Συνδρομές. Αν αγοράσετε συνδρομή για μια λειτουργία εφαρμογής, θα χρεώσουμε αμέσως το μέσο χρηματοδότησης που χρησιμοποιείτε. Το ίδιο γίνεται ξανά στην αρχή κάθε περιόδου της συνδρομής. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για συνδρομές που αγοράζετε μέσω των Πληρωμών πόντων.

Πραγματική πώληση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Πληρωμές μόνο για συναλλαγή χρηματοδότησης που αφορά νόμιμη, καλή τη πίστη αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τις Πληρωμές για να χρηματοδοτήσετε μια συναλλαγή ή για να μεταφέρετε με άλλον τρόπο ηλεκτρονικό ποσό που δεν αφορά τη συγκεκριμένη αγορά.

Δικαίωμα ακύρωσης στην ΕΕ. Αν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συναινείτε στην υλοποίηση αυτής της σύμβασης σε ό,τι αφορά την αγορά σας και παραιτείστε από κάθε δικαίωμα ακύρωσης που προβλέπεται από την Οδηγία περί των δικαιωμάτων των καταναλωτών (2011/83/ΕΕ) ή παρόμοιους συμπληρωματικούς κανονισμούς.

Καμία εγγύηση. Αναγνωρίζετε ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που μπορεί να αγοράσετε πωλούνται από εμπόρους, και όχι από το Doitliketakemoney. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ Ή ΜΕΣΩ Doitliketakemoney.

Μέθοδοι πληρωμής

Μέσα χρηματοδότησης. Θέλουμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εύκολες τις Πληρωμές, ώστε να μπορείτε να χρηματοδοτείτε τις συναλλαγές σας από διάφορες πηγές, π.χ. με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, εκπτωτικά κουπόνια, πόντους  και με άλλες μεθόδους πληρωμής.

Εξουσιοδότηση χρήσης. Όταν προσθέτετε ένα μέσο χρηματοδότησης, μας επιβεβαιώνετε ότι έχετε την άδεια να το χρησιμοποιείτε. Όταν χρηματοδοτείτε μια συναλλαγή, εξουσιοδοτείτε εμάς (και το καθορισμένο σύστημα πραγματοποίησης των πληρωμών) να χρεώσουμε το πλήρες ποσό στο μέσο χρηματοδότησης που έχετε ορίσει για τη συναλλαγή. Επίσης, μας εξουσιοδοτείτε να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε το μέσο χρηματοδότησης, μαζί με άλλες σχετικές πληροφορίες για τη συναλλαγή.

Εξουσιοδότηση. Αν πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ίσως χρειαστεί προέγκριση από τον εκδότη της κάρτας. Η προέγκριση μπορεί να αφορά ποσό ακόμη και ίσο με τη συνολική τιμή της αγοράς. Θα χρεώνουμε την κάρτα σας είτε μόλις φορτώνετε χρήματα για τη συναλλαγή σας  είτε λίγο μετά. Αν ακυρώσετε μια συναλλαγή πριν ολοκληρωθεί, αυτή η προέγκριση μπορεί να έχει ως συνέπεια να μην είναι αμέσως διαθέσιμα τα χρήματα.

Αποτυχημένη χρηματοδότηση. Αν κάνετε μια πληρωμή με χρεωστική κάρτα και η συναλλαγή οδηγήσει σε υπερανάληψη ή σε άλλη προμήθεια από την τράπεζά σας, τότε ευθύνεστε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη επιβάρυνση.

Δεν είμαστε τράπεζα, οπότε τα υπόλοιπα των χρημάτων η πόντων δεν είναι καταθέσεις και δεν προσφέρουν κανένα επιτόκιο. Τα υπόλοιπα των χρημάτων ή πόντων ή κουπονιών δεν εξασφαλίζονται ούτε από το Federal Deposit Insurance Corporation, ούτε από το Financial Services Compensation Scheme, ούτε από άλλη οντότητα ή ασφαλιστικό σχήμα, είτε κρατικό είτε ιδιωτικό.

Ενδέχεται να αλλάξουμε είτε τη διαδικασία μετατροπής των πόντων σε ηλεκτρονική αξία είτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχετικό Υπόλοιπο, οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσουμε κατάλληλη, χωρίς προειδοποίηση, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

Τα κουπόνια λήγουν εντός 30 ημερών αλλά τα Υπόλοιπα δεν λήγουν. Ωστόσο, τα Υπόλοιπα διέπονται από τη διάταξή μας περί εγκαταλελειμμένης περιουσίας (Ενότητα 3.6 παρακάτω).

Ασυμβατότητα. Ενδέχεται κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ή μια λειτουργία η οποία να μην υποστηρίζει τη μέθοδο πληρωμής που θέλετε (για παράδειγμα, αν η τιμή ενός αντικειμένου ή μιας λειτουργίας που θέλετε να αγοράσετε είναι στο τοπικό νόμισμα, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Μονάδες ως μέθοδο πληρωμής). Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε άλλο μέσο πληρωμής (για παράδειγμα, πόντους , χρεωστική ή πιστωτική κάρτα).

Ενέργειες που μπορεί να κάνουμε

Χρήση κατά βούληση. Ενδέχεται να ανακαλέσουμε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε το Doitliketakemoney. Έγκειται στη διακριτική μας ευχέρεια.

Αναζήτηση πληροφοριών. Όταν χρησιμοποιείτε τις Πληρωμές αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι μπορούμε να αναζητήσουμε πληροφορίες που θεωρούμε απαραίτητες, είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων, όσον αφορά την ταυτότητά σας και τη φερεγγυότητά σας.

Δικαίωμα ακύρωσης της συναλλαγής. Μπορούμε να ακυρώσουμε κάποια συναλλαγή αν θεωρήσουμε ότι παραβιάζει αυτούς τους Όρους ή τη Δήλωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων ή αν πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποτρέψει τυχόν οικονομική απώλεια. Μπορούμε επίσης να ακυρώσουμε κάθε ηλεκτρονική αξία που συσσωρεύεται, μεταφέρεται, εκχωρείται ή πωλείται εξαιτίας παραπλανητικής ή παράνομης συμπεριφοράς.

Περιορισμοί πληρωμών. Προκειμένου να αποτρέψουμε τυχόν δική σας ή δική μας οικονομική απώλεια, μπορεί να καθυστερήσουμε μια πληρωμή για κάποιο χρονικό διάστημα ή να περιορίσουμε τα μέσα χρηματοδότησης μιας συναλλαγής ή να περιορίσουμε τη δυνατότητά σας να κάνετε αγορές ή να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας.

Κοινοποίηση πληροφοριών. Προκειμένου να αποτρέψουμε τυχόν δική σας ή δική μας οικονομική απώλεια, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία έκδοσης του μέσου χρηματοδότησης, τις αστυνομικές αρχές ή τα εμπλεκόμενα τρίτα μέρη (ακόμα και με άλλους χρήστες) και να τους κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες για τις πληρωμές με τις οποίες σχετίζεστε, εφόσον θεωρήσουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποτρέψει οικονομική απώλεια ή νομική παράβαση.

Εγκαταλελειμμένη περιουσία. Αν δεν χρησιμοποιήσετε το Υπόλοιπο για το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί από την πολιτεία, τη χώρα ή άλλο θεσμικό όργανο στη νομοθεσία του περί αζήτητης περιουσίας, ή αν διαγράψετε το λογαριασμό σας και αφήσετε Υπόλοιπο, ή αν απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας και δεν πληροίτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να τον αποκαταστήσετε εντός έξι (6) μηνών, ενδέχεται να εξετάσουμε το υπόλοιπό σας με βάση τις νομικές μας υποχρεώσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να υποβάλουμε πόρους που σχετίζονται με το Υπόλοιπό σας στο κατάλληλο θεσμικό όργανο, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.

Καμία ευθύνη για συναλλαγές δαπάνης. Αν ξεκινήσετε συναλλαγή με τρίτους και διαφωνήσετε σχετικά με τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που αγοράσατε, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που αφορά η συναλλαγή. Μοναδική μας ευθύνη είναι η διαχείριση της συναλλαγής χρηματοδότησης. Όλες οι συναλλαγές χρηματοδότησης είναι οριστικές, εκτός κι αν επιβάλλεται άλλως από τη νομοθεσία. Αν παραγγείλετε κάτι που παύει να είναι διαθέσιμο πριν σας παραδοθεί, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή του ποσού που πληρώσατε.

Υποχρέωση ειδοποίησης. Αν θεωρήσετε ότι στο λογαριασμό σας έγινε μια μη εξουσιοδοτημένη ή άλλως προβληματική συναλλαγή, συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως, ώστε να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψουμε τυχόν οικονομική απώλεια. Πρέπει να μας υποβάλετε την αξίωση εντός 30 ημερών από τη χρέωση, ειδάλλως παραιτείστε, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπει η νομοθεσία, από όλες τις αξιώσεις απέναντί μας οι οποίες προκύπτουν από ή άλλως σχετίζονται με τη συναλλαγή.

Παρέμβαση. Ενδέχεται να παρέμβουμε σε διαφωνίες που αφορούν πληρωμές και οι οποίες μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον χρηστη  - κατασκευαστή, αλλά δεν έχουμε την υποχρέωση να το κάνουμε.

Τεχνικές δυσκολίες. Αν αντιμετωπίσετε τεχνική δυσκολία ή διακοπή της υπηρεσίας, με συνέπεια να αποτύχει η οικονομική συναλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή αργότερα.

Σύγκρουση νόμων. Ορισμένες χώρες ενδέχεται να περιορίζουν ή να απαγορεύουν τη δυνατότητα πληρωμών . Κανένας από τους εν λόγω Όρους δεν πρέπει να θεωρείται ότι παρακάμπτει ή καταστρατηγεί τις ξένες νομοθεσίες.

Μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες. Οι εν λόγω Όροι έχουν συνταχθεί στα Ελληνικά. Στο βαθμό που οποιαδήποτε μετάφραση των εν λόγω όρων έρχεται σε διένεξη με την ελληνική έκδοση, η ελληνική έκδοση υπερισχύει.

Πληροφορίες για διαφημίσεις και άλλο εμπορικό περιεχόμενο που δημοσιεύεται ή υποστηρίζεται από Doitliketakemoney.

Στόχος μας είναι η προβολή διαφημιστικού και άλλου εμπορικού ή χορηγούμενου περιεχομένου που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους χρήστες και τους διαφημιζόμενους. Για να βοηθήσετε σε αυτό το σκοπό, συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

Μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε το όνομά σας, την εικόνα προφίλ, το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας που αφορούν οποιοδήποτε εμπορικό, χορηγούμενο ή ανάλογο περιεχόμενο (για παράδειγμα, μια μάρκα που σας αρέσει) που δημοσιεύουμε ή υποστηρίζουμε. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι επιτρέπετε σε μια επιχείρηση ή άλλο νομικό πρόσωπο να μας πληρώνει για να δείχνουμε το όνομά σας ή/και την εικόνα προφίλ σας μαζί με το περιεχόμενο ή τα στοιχεία σας, χωρίς την υποχρέωση να σας καταβάλουμε κάποια αμοιβή. Αν έχετε επιλέξει ένα συγκεκριμένο κοινό για το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες σας, θα σεβαστούμε την επιλογή σας κατά τη χρήση αυτών των στοιχείων.

Δεν παρέχουμε το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες σας σε διαφημιζόμενους χωρίς την προηγούμενη συναίνεσή σας.

Κατανοείτε ότι ενδέχεται να μην προσδιορίζουμε τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο επικοινωνίας που παρέχονται επί πληρωμή.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας προς το γράμμα ή το πνεύμα της παρούσας Δήλωσης ή αν μας εκθέτετε με οποιονδήποτε τρόπο σε πιθανούς νομικούς κινδύνους, μπορούμε να απαγορεύσουμε την πρόσβασή σας σε μέρος ή στο σύνολο του ιστότοπου του Doitliketakemoney. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά μέσω email ή την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το λογαριασμό ή να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή σας οποιαδήποτε στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα Δήλωση θα καταγγελθεί.

Αν και παρέχουμε κανόνες σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών, δεν μπορούμε να ελέγχουμε ή να κατευθύνουμε τις ενέργειες των χρηστών  και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που μεταδίδονται ή κοινοποιούνται από τους χρήστες . Επίσης, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε προσβλητικό, ακατάλληλο, άσεμνο, παράνομο ή με οποιονδήποτε τρόπο ανάρμοστο περιεχόμενο ή πληροφορία που ενδεχομένως εντοπίσετε . Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά οποιουδήποτε χρήστη , είτε εντός είτε εκτός σύνδεσης.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ DOITLIKETAKEMONEY ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ DOITLIKETAKEMONEY ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ DOITLIKETAKEMONEY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ Ή ΑΓΝΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ §1542 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ  ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ  ΜΗΝΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ Ή ΤΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ DOITLIKETAKEMONEY ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Με τον όρο Doitliketakemoney  εννοούνται οι λειτουργίες και οι υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω (α) του ιστότοπού μας, στη διεύθυνση www.doitliketakemoney.com, καθώς και μέσω άλλων ιστότοπων και συνεργαζόμενων ιστότοπων του doitliketakemoney (συμπεριλαμβανομένων δευτερευόντων τομέων, διεθνών εκδόσεων, widget και εκδόσεων για κινητά), (β) της Πλατφόρμας μας, (γ) των πρόσθετων κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα κουμπιά "like" - "superlike" - "megalike", καθώς και άλλων παρόμοιων δυνατοτήτων και (δ) άλλων πολυμέσων, εμπορικών ονομασιών, προϊόντων, υπηρεσιών, λογισμικού (όπως γραμμή εργαλείων), συσκευών ή δικτύων που υφίστανται ή πρόκειται να αναπτυχθούν. Το Doitliketakemoney διατηρεί το δικαίωμα να προσδιορίσει, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, ότι ορισμένες από τις εμπορικές ονομασίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του θα διέπονται από ξεχωριστούς όρους και όχι από την παρούσα Δήλωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

Με τον όρο "Πλατφόρμα" νοείται το σύνολο των API και των υπηρεσιών (όπως το περιεχόμενο) που επιτρέπουν σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των προγραμματιστών εφαρμογών και των διαχειριστών ιστότοπων, να αποκτούν δεδομένα από το Doitliketakemoney ή να παρέχουν δεδομένα σε εμάς.

Με τον όρο "πληροφορίες" νοούνται οποιαδήποτε στοιχεία και άλλες πληροφορίες σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που πραγματοποιούνται από εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους χρήστες .

Με τον όρο "περιεχόμενο" νοούνται όλα όσα δημοσιεύονται, παρέχονται ή κοινοποιούνται από εσάς, ή άλλους χρήστες, κατά τη χρήση των Υπηρεσιών του Doitliketakemoney.

Με τον όρο "δεδομένα" ή "δεδομένα χρήστη" νοούνται όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου και των πληροφοριών χρηστών, που ανακτώνται από εσάς ή από τρίτους  ή παρέχονται από εσάς ή από τρίτους μέσω της Πλατφόρμας.

Με τον όρο "δημοσίευση" νοείται κάθε δημοσίευση στο Doitliketakemoney ή οποιαδήποτε διάθεση πληροφοριών μέσω του Doitliketakemoney.

Με τον όρο "χρήση" νοούνται η χρήση, η εκτέλεση, η αντιγραφή, η δημόσια εκτέλεση ή προβολή, η διανομή, η τροποποίηση, η μετάφραση και η δημιουργία παράγωγων έργων.

Με τον όρο "εφαρμογή" νοείται κάθε εφαρμογή ή ιστότοπος που χρησιμοποιεί την Πλατφόρμα, ή συνδέεται σε αυτήν, καθώς και οτιδήποτε άλλο λαμβάνει ή έχει λάβει δεδομένα από εμάς.  Αν δεν συνδέεστε πλέον στην Πλατφόρμα, αλλά δεν έχετε διαγράψει όλα τα δεδομένα από το Doitliketakemoney, ο όρος "εφαρμογή" θα ισχύει και στην περίπτωσή σας, μέχρι να διαγράψετε όλα τα δεδομένα.

Ειδοποίηση

Για τις άνωθεν σημειώσεις που αναγράφει το παρόν κείμενο (Doitliketakemoney) δηλώνει την υπάρχουσα εταιρία (Genesis Of Skynet)